Verwijderde foto’s van iPhone terughalen

Geef je cijfer!

Volgens wondershare Er zijn twee manieren om verwijderde foto’s van je iPhone terug te halen. Als eerste kunt je een aparta tool gebruiken die de foto’s van je iPhone meteen scant en reparareert. De tweede mogelijkeid, is het terugkrijgen van je verwijderde foto’s als je je iPhone gesynchroniseerd hebt met iTunes. Je moet dan je iTunes backup file uitpakken. In de tussentijd moet je de telefoon uitzetten en niet gebruiken totdat je de foto’s hebt gevonden. Ook moet je je iPhone niet synchroniseren met iTunes, je moet voorkomen dat iTunes een update krijgt.

Oplossingen

Je moet eerst een professionele foto reparateur voor de  iPhone hebben. Dat kan Wondershare Dr. Fone (voor Windows) of Wondershare Data Recovery voor iTunes (voor Mac) zijn. Download de gratis uitprobeerversie om je verwijderde foto’s te controleren voordat je ze repareert.

Direct scannen en repareren van je foto’s

We gaan nu even uit van de iPhone 4. Je hebt inmiddels Wondershare Dr. Fone gedownload en geïnstalleerd op je pc. Verbind nu je iPhone met je computer.

Je moet de DFU mode ingeven voordat je iPhone begint met repareren. Daarvoor klik je op Start, gevolgd door Home en Power die je tegelijk indrukt. Ook druk je Start in en je houdt dit 10 seconden vast. Je hoeft zelf niet te tellen, dat doet het toestel. Na 10 seconden laat je de Power knop los en Home hou je nog eens 10 seconden vast. Als het goed is, krijg je de melding dat je de DFU succesvol ingegeven hebt en zal je iPhone je data automatisch gaan scannen.

Na de scan heb je de mogelijkheid alle gevonden data in een preview te zien, in categorieën. Om een preview van je foto’s te krijgen, kies je Camera Roll of Photo Stream. De foto’s die je ziet, zijn niet alleen de verwijderde foto’s, maar ook die al op je iPhone stonden. Als je alleen de verwijderde foto’s wil, kun je de resultaten verfijnen door de knop in het rode deel slepen naar de interface eronder, naar items die alleen op de display staan. Markeer de foto’s die je wil hebben en klik op Recover om ze op de pc op te slaan.

Foto’s repareren van iPhone 5, 4S, 4, 3GS en 3 van de iTunes backup

Als het programma op je pc draait, kies je Recover from iTunes Backup File, en dan kies je de iTunes backup van je iPhone. Als er meerdere backups op staan, kies je de laatste. Klik op Start Scan.

Na de scan zie je alle backup files op je scherm in goed georganiseerde caegorieën. Je kunt de foto’s allemaal één voor één bekijken. Je controleert degenen die je wil hebben en dan klik je op Recover om ze op te slaan op de Mac.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>