Toegangscode iPhone vergeten

Geef je cijfer!

Wat werkt niet

 

Zonder toestelcode is het onmogelijk om in je iPhone te komen. Er staan vele methodes op internet die zeggen je te helpen de toegangscode te omzeilen, maar de meesten werken niet, zo zegt lifehacker. Oudere versies van iOS hadden een bug waardoor je in je toestel kon komen door  een neptelefoontje te plegen naar een noodnummer. Dit werkt niet meer.

Andere manieren suggereren dat je de toegangscode kan verwijderen van de keychain directory door internet Explorer, de iPhone browser of SSH op je gejailbreakte toestel te gebruiken. Dat werkt ook niet meer.

 

Wat werkt wel

 

Als je je code vergeten bent, is het enige wat je kunt doen, de telefoon helemaal opnieuw installeren. Omdat iTunes het toestel niet herkent, moet je volgens ihoneservice het volgende doen:

 

  1. Telefoon uitschakelen
  2. Homeknop ingedrukt houden
  3. iPhone, met ingedrukte homeknop, vastkoppelen aan de pc met een usb kabel
  4. Homeknop nog steeds vasthouden en wachten tot iTunes de iPhone heeft gedecteerd in de herstelmodus.

Als je bovenstaande melding hebt gekregen, druk je op OK. De iPhone wordt nu hersteld en is, zonder toegangscode, weer klaar voor gebruik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>