Foto’s terughalen op iPhone

Foto’s terughalen op iPhone 3.00/5 (60.00%) 1 vote

Er zijn volgens wondershare twee manieren om je verwijderde foto’s terug te halen van je iPhone. De eerste manier is het gebruiken van een tool die je foto’s scant en terughaalt van je iPhone. Ten tweede kun je je verwijderde foto’s terughalen als je je iPhone hebt gesynchroniseerd met iTunes.

Extra aandachtspuntje is dat je je telefoon uit moet zetten en het niet meer moet gebruiken totdat je de foto’s gevonden hebt. Synchroniseer je iPhone niet met iTunes en zorg dat iTunes ook niet update.

 

Wondershare

 

Als eerste moet je zorgen dat je een originele foto recovery krijgt voor je iPhone. Dat is Wondershare Dr. Fone voor windowsgebruikers en Wondershare Data Recovery for iTunes voor Mac gebruikers. Download de vrije probeerversie.

 

Nu gaan we stap voor stap beschrijven hoe de beide manier werken.

 

Manier 1.

 

  • Selecteer het apparaat wat gescand moet worden. Na het downloaden van Wondershare moet je iPhone met de pc verbinden. Dan zul je onderstaande afbeelding te zien krijgen:

 

  • Je moet naar de dfu mode van je iPhone gaan voordat je de foto’s kunt herstellen. Dat doe je door ‘start’ op de iPhone aan te klikken. Daarna klik je ‘home’ en ‘power’ tegelijk in als je start aanklikt. Hou de toetsen tien seconden ingedrukt. Het programma telt voor je. Na die tien seconden laat je ‘power’ los en hou je ‘home’ nog eens tien seconden ingedrukt. Als dit goed is gebeurd, krijg je een melding: you’ve succesfully entered the DFU mode. Het programma zal je iPhone nu automatisch gaan scannen.

 

  • Na de scan kun je alle gevonden data bekijken. Om de foto’s te zien, kun je kiezen voor Camer Roll of Photo Stream. De foto’s die je nu ziet zijn niet alleen de verwijderde foto’s, maar ook de foto’s die er nog op staan. Als je alleen de verwijderde foto’s wilt zien, kun je de zoekresultaten verfijnen door de toets in het rode deel te slepen naar het vlak beneden, naar ‘only display deleted items’. Markeer de foto’s die je wilt hebben en sla ze op de computer op.

 

Manier twee.

 

  • Als je het programma op je pc draait, kies je ‘Recover from iTunes Backup File’ bovenaan. Dan krijg je onderaan een vlak te zien. Kies de iTunes backup van je iPhone. Als er meer dan één staan, kies je de laatste en klik dan op ‘Start scan.’

 

  • Na de scan verschijnen alle backup files in georganiseerde categorieën. Je kunt nu alle foto’s één voor één bekijken. Kies degenen die je wilt behouden en klik dan op de ‘Recover’ toets om ze op de Mac op te slaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>