Foto’s op iPad zetten

Geef je cijfer!

Het lijkt een hele klus maar simpel gezegd is het zo gedaan. Of u de foto’s nou op uw pc, USB, SD kaart of fototoestel hebt staan…..het kan allemaal! Het is dus belangrijk om te weten op welke manieren het allemaal kan. Wij hebben hieronder kort opgesomd  wat enkele mogelijkheden kunnen zijn;

Via Photo Transfer App

Een handige app die u installeert op de Ipad om foto’s zowel te kunnen uploaden als downloaden. Doormiddel van een unieke url die de app genereert kunt u de geselecteerde foto’s via internet op elke Ipad traceren en downloaden.

 Via iTunes

Installeer Itunes op uw pc en u kunt op een zeer eenvoudige manier fotos overzetten naar uw ipad.

U selecteert vanuit itunes de juiste foto’s en kunt ze dan zo kopieeren naar uw Ipad die in het scherm te zien is.  In de meeste gevallen synchroniseert itunes vervolgens alle foto’s naar de aangewezen locatie.

Via CameraSync

Tevens een App die u kunt downloaden op je iPad. Deze App maakt gebruik van online opslagdiensten waardoor u overal toegang kan hebben tot uw foto’s. De app dient gekoppelt te worden aan diensten zoals Dropbox, iDisk, Box.net of Flickr. Vervolgens kunt u volledig instellen welke foto’s gesynchroniseerd moeten worden.

Via Windows Verkenner

Uw iPad koppelt u aan uw pc doormiddel van een usb aansluiting. Via verkenner kunt u het de Ipad onder apparaten openen. Vervolgens selecteert u vanuit de juiste locatie op uw schijf de gewenste foto’s. Door deze te slepen of te kopieren kunnen deze geplaatst worden op de Ipad.

 Connection Kit

Met een Connection Kit kunt u ook eenvoudig foto’s op de iPad zetten. De kit bestaat uit twee onderdelen.Door op de USB een mapje aan te maken met de naam “DCIM” en hierin al uw foto’s te plaatsen herkent de Ipad in de meeste gevallen de usb-stick. Of door eenvoudig de camera aan te sluiten op de Ipad. Een tweede mogelijkheid is via de connection kit een SD kaart te pluggen. De Ipad zal dan de geheugenkaart herkennen en de foto’s overzetten.

Het is een kwestie van doen en proberen. Eenmaal onder de knie kunt u eindeloos foto’s van vakanties,kleinkinderen, uitjes of andere mooie gelegenheden overzetten naar uw iPad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>