Clash of Clans Tips en Trucs

Clash of Clans Tips en Trucs 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Dit is een gesponsorde bericht van ClashofClans-hacken.nl welke de zienswijze van de auteur reflecteert en niet die van 1001Apps.nl

Clash of Clans is een populair  strategisch spel dat op je iPhone,  via Facebook  en digitaal via de website van Clash of Clans gespeeld kan worden.   Ik ben er verslaafd aan.   Elk moment van de dag probeer ik  mijn clan uit te breiden,   samenwerkingen aan te gaan en  andere clans uit te roeien.  Maar sinds ik professioneel Clash of Clan-gamer ben en ik mijn geld verdien met Clash of Clans spelen (ik hoor je al denken, hoe dan?),   heb ik geïnvesteerd in de ontwikkeling van software waarmee Clash of Clans spelen  ONTZETTEND sneller gaat!

Je mag het noemen wat je wilt:  tips en trucs,   cheats of zelfs een hack.   Het maakt me niet uit.   Ik loop voor op de meeste spelers in Clash of Clan en heb een gigantische clan weten op te bouwen, sterke allianties weten aan te gaan dat ik mezelf gerust een  Clash of Clan-baas genoemd kan worden.  Ik adviseer  andere grote spelers in Clash of Clan en daar verdien ik mijn geld mee.

Ik heb inmiddels zoveel geld verdiend dat ik uit liefdadigheid de mensen wil helpen die het nu heel moeilijk hebben met Clash of Clan.   Ben jij zo iemand?  Lees dan verder om te weten hoe ik je kan helpen.  Ik was namelijk net als jij.  Toen ik begon met spelen, kwam ik amper vooruit en werd ik continu door andere clans gesloopt.  Ik raakte gerfrustreerd en weet heel goed hoe de meeste die mijn website nu bezoeken  zich voelen. Maar ik heb ervoor gekozen om door te gaan, beter te worden en slimmer dan anderen en nu sta ik waar ik sta.  En ik wil je helpen om hetzelfde proces als ik te doorlopen!

Ik ga namelijk de eerste 20 (!) personen die mij in een kort motivatiebericht van ongeveer 200 woorden kunnen uitleggen waarom zij de Clash of Clan Hack die ik heb ontwikkeld zouden mogen gebruiken.  Alleen de mensen met een goede motivatie krijgen van mij toegang tot de geheime Clash of Clan Mastermind groep inclusief toegang tot alle cheats en tools waardoor het spelen van Clash of Clans veel sneller gaat dan nu.  Dat beloof ik je!

Dit is de key tot dominatie in Clash of Clan en ik heb ‘m in mijn handen.  Ik wil hem met je delen,  maar alleen met 20 (!) mensen en dat doe ik voor de doodeenvoudige reden omdat – als veel mensen deze tools in handen krijgen, dan hebben WIJ er niets meer aan.

Download  Clash of Clans Cheats nu!

Ik wil tot de gesloten groep van 20 Mensen horen die Clash of Clans gaat domineren!

(Als de bovenstaande link NIET meer werkt,  dan zijn de 20 plaatsen helaas gevuld en is AANMELDING gesloten!).

 

 

Gratis Whatsapp downloaden

Gratis Whatsapp downloaden 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Altijd je mening willen geven over doen en laten van bedrijven? Laat jouw stem nu horen en zorg ervoor dat producten en diensten verbeterd worden.

Heb jij bijvoorbeeld een ontzettende hekel aan bepaalde marketing trucjes? Of heb jij een hekel aan de aanbiedingen van landelijke dagbladen? Laat je stem nu horen.

Meld je gratis aan. Doe het nu, want met jouw mening kunnen we producten beter maken voor jou – maar ook voor de rest van Nederland.

Wat krijg je ervoor? Elke keer dat je meedoet kun je waardevolle prijzen winnen! Hoe vaker je meedoet, hoe groter de kans dat je iets leuks wint!

 

Hier is ‘ie dan. De stappenplan waar je op zit te wachten. En het leukste is dat je er een onverwachte bonus bij krijgt. We leggen je namelijk ook gelijk uit hoe je alle apps en niet alleen Whatsapp gratis kunt downloaden!

Stap 1:

Voordat je stap 1 kunt zien, moet je deze pagina delen via Facebook of Twitter. Alvast bedankt!


Altijd je mening willen geven over doen en laten van bedrijven? Laat jouw stem nu horen en zorg ervoor dat producten en diensten verbeterd worden.

Heb jij bijvoorbeeld een ontzettende hekel aan bepaalde marketing trucjes? Of heb jij een hekel aan de aanbiedingen van landelijke dagbladen? Laat je stem nu horen.

Meld je gratis aan. Doe het nu, want met jouw mening kunnen we producten beter maken voor jou – maar ook voor de rest van Nederland.

Wat krijg je ervoor? Elke keer dat je meedoet kun je waardevolle prijzen winnen! Hoe vaker je meedoet, hoe groter de kans dat je iets leuks wint!

 

Stap 2: Installeer de app “Installous”

Hoe je Installous installeert, lees je hier op onze blog.

Stap 3: Open “Installous” en zoek op “Whatsapp”

Je hebt nu een nieuwe app op je iPhone. Installous. Als je deze app opent, kun je in het zoekvak Whatsapp intypen. Je kunt nu de laatste versie van Whatsapp gratis downloaden. Installous is namelijk een soort App Store, maar in deze “App Store” is alles gratis!

Zo kun je niet alleen Whatsapp downloaden, maar ook alle andere apps!

Veel plezier!

PS.  Kijk uit voor http://www.whatsapphacken.nl !

Whatsapp Sniffer

Whatsapp Sniffer 2.50/5 (50.00%) 2 votes

Wilt u Whatsapp-berichten  onderscheppen? Dan bent u op zoek naar Whatsapp Sniffer.   Dit is een kleine tooltje voor op de PC waarmee je Whatsapp-berichten van een bepaald telefoonnummer kunt onderscheppen. Meestal staat dit bekend als Whatsapp hacken.

Download de Whatsapp Hacker hier!

CHI Stijltang (iPhone App)

Geef je cijfer!

Zit jij met je handen in het haar? Geen probleem.  Er is een oplossing.  De CHI stijltang App komt je helpen.  Deze toffe iPhone app wordt eind december 2012 verwacht. En ja,  hij gaat je wereld op z’n kop zetten.

De voordelen van de App?

 1. Elke dag leuke beauty- en haartips.
 2. Onafhankelijk advies m.b.t. tot CHI stijltangen.  Welke CHI tang past het best bij jouw?
 3. De beste Youtube DIY- video’s met stap voor stap stijltips!
 4. En nog véél meer!

Je mag dit niet missen. Hou onze website in de gaten én binnenkort ontvang je meer informatie over de revolutionaire CHI stijltang iPhone App waar iedereen op staat te wachten!

Skyfire voor Android, iPhone en iPad

Geef je cijfer!

Skyfire benadrukt zichzelfs als een sociale browser die eenvoudig werkt met Facebook en Twitter en ook Flash video’s afspeelt – op de iPhone en iPad. Skyfire verwerkt Flash video’s eerst op de eigen servers en stuurt ze vervolgens in een geschikt video-formaat naar je smartphone of tablet, waardoor ook de iPhone en iPad’s via deze omweg van Flash kunnen uitleven.

Skyfire goedgekeurd door Apple?

Eerder werden de mogelijkheid dat deze App zou worden goedgekeurd niet zo hoog geschat, vooral omdat de App sedert Augustus in review stond bij Apple. Maar nu blijkt dat Skyfire tog is goedgekeurd. Skyfire is gebouwd bovenop Safari en beschikt dus over alle functies die je eerder gewend bent, maar met een aantal nuttige aanvullingen. Het belangrijkste is dat Flash-video’s op websites gedecteerd en omgezet worden naar H.264-videostreams. De applicatie is al gratis beschikbaar op het Anrdoid-platform, waar het een van de populairste browers is geworden, met bijna 1 miljoen downloads in de eerste 3 maanden!

Bijzonderheden van Skyfire

Skyfire beschikt over een aantal extra’s:

 • Ondersteuning voor Flash-video’s
 • Een Explore-icoontje waarmee je relevante content op internet zichtbaar kunt maken
 • Op basis van de pagina’s die je aan het bekijken bent krijg je extra webcontent te zien, dat erbij aansluit (hierbij gaat het om video, buzz, nieuws, afbeeldingen en andere webcontent
 • Skyfire ondersteunt ook HTML5
 • De app voldoet bovendien aan de richtlijnen van Apple en gebruikt de WebKit-browserengine.

Jammer genoeg is Skyfire voor iPhone en iPad  niet gratis. Voor de Android wel. De tegenwoordige versies van Skyfire zijn ook niet meer geschikt voor Windows Phone en Symbian.

 

 

Rabo Bankieren voor iPhone, iPad, Android en Blackberry

Geef je cijfer!

Ook de Rabobank heeft een geheel gratis applicatie laten ontwikkelen waarmee je op een simpele manier kunt bankieren op je smartphone of tablet. Door middel van Rabo Bankierenkun je je rekeningsaldo bekijken, bij- en afschrijvingen bezichtigen en direct geld overmaken.

Mogelijkheden van de Rabo Bankieren App

Met de Rabo Bankieren App kun je:

 • het actuele saldo van uw betaal- en spaarrekeningen inzien
 • uw bij- en afschrijvingen bekijken
 • geld overmaken
 • rekeningen betalen
 • Rabobanknieuws bekijken
 • veelgebruikte telefoonnummers  van de Rabobank opzoeken
 • gemakkelijk acceptgiro’s scannen en betalen (alleen voor iPhone 3GS en hoger)

Dit allemaal kun je thuis, maar ook op het werk of tijdens een uitje doen, heel handig dus!

De Saldochecker

Met behulp van de Saldochecker op de Rabo Bankieren App heb je de mogelijkheid om met één druk op de knop je saldo in te zien zonder eerst te hoeven inloggen.

Begin Mobiel Bankieren

Download gratis de Rabo Bankieren App. Vervolgens kun je je direct aanmelden en zelf je toegangscode kiezen. Je hebt hiervoor eenmalig je Random Reader nodig!

BobClockD3 App voor Android

Geef je cijfer!

In feite kun je het niet echt een App noemen, maar BobClockD3 is wel een enorm mooie klok-widget op je beginscherm. De klok is helemaal aan te passen. De kleuren kun je zelf kiezen, de lay-out kun je aanpassen en je kunt ook kiezen tussen 12-uurs en 24-uurs aanduiding. Wat bovendien ook heel handig is, is dat je de klok-applicatie opent wanneer je op de widget drukt.

De BobClockD3 is te verkrijgen voor Android!

Cartoon Camera App voor Android

Cartoon Camera App voor Android 3.00/5 (60.00%) 1 vote

De Cartoon Camera App is een leuke en interessante app voor de Anroid waarmee je foto’s kunt maken die eruitzien als tekeningetjes. De App heeft een beperkt aantal functies, maar wat de App doet, doet hij uitstekend. Je kunt foto’s maken in kleur, sepia, zwart met witte lijnen, en wit met zwarte lijnen. Boven kun je de gevoeligheid van de foto’s aanpassen en daar houd het dan uiteindelijk ook op.

Zoals je hierboven kunt lezen is het een enorm simpele App, maar kun je er wel hele leuke dingen mee doen. De Cartoon Camera is een leuke App voor echte fotoliefhebbers!

 

 

 

Twitter App voor Android, iPhone, iPad en Blackberry

Geef je cijfer!

Twitteren kun je vergelijken met e-mailen. Dat maakt dan ook dat Twitter een van de bekendste sociale netwerksites is waarmee je berichten van maximaal 140 tekens met de medemens kunt delen. De trends (ofwel, Trending Topics), die Twitter op zijn website toont geven een perfect beeld van de onderwerpen die de mensen bezighouden.

Wat kun je allemaal met de Twitter App?

Met de Twitter App kun je:

 • Meerdere Accounts tegelijk inloggen
 • Tweeten
 • Retweeten
 • Foto’s en Video’s plaatsen of bekijken
 • Kijken wie in jou buurt er op Twitter zit
Uiteraard hebben wij het hier over de nieuwe Twitter App, veel mensen vragen wat de extra’s zijn van deze Twitter App. Hieronder zetten we de extra’s op een rij;
 1. Inline voorvertoning van foto’s
 2. Linkjes waarop je sneller kunt tappen
 3. De app zelf is versneld
 4. De uiterlijk is veranderd
 5. Hij is er nu ook voor iPad!
Hiermee is de Twitter App beschikbaar voor zowel iPhone, Android, Blackberry en iPad!

De Twitter is beschikbaar voor

TuneWiki App voor Android, iPhone, iPad en Blackberry

Geef je cijfer!

De TuneWiki App is een muziekspeler die over een aantal extra functies beschikt. Zo beschikt TuneWiki over de mogelijkheid om bij elke nummer dat je afspeelt de songteksten erbij te laten zien die synchroon lopen met de muziek. Verder kun je via Youtube bij elke nummer de clip opzoeken en kun je de statistieken bekijken over welke nummer populair is in een land. Bovendien heb je de mogelijkheid om een account aan te maken en op die manier je vrienden te laten zien wat jij het vaakst luistert. TuneWiki heeft een wat aparte insteek in verhouding tot de gemiddelde muziekspeler, maar spreekt vele mensen aan.

Internationale Prijzen

TuneWiki is zelfs zo populair geworden, omdat heel veel mensen tevreden waren met de gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid van de Applicatie. Bovendien is TuneWiki ook voor meerdere toestellen beschikbaar, zoals TuneWiki voor de Android, iPhone, iPad en Blackberry. Dit zorgt ervoor dat een veel grotere groep over de TuneWiki App kan beschikken!

 

ABN Amro internet Bankieren App voor Android, iPhone, iPad en Blackberry

Geef je cijfer!

ABN Amro Mobiel Bankieren is dé App waarmee klanten van de Abn Amro bank hun rekeningoverzichten kunnen bezichtigen en geld over kunnen boeken. Overal kun je nu je saldo opvragen, je af-en bijschrijvingen inzien en contacten toevoegen aan het adresboek. Deze App is ontworpen voor smartphone en Tablet. Om je App persoonlijk en overzichtelijker te krijgen voeg je een simpele foto van jezelf met tekst erbij toe aan je eigen rekening. Je moet jezelf eenmalig met je e-dentiefier registreren om een profiel aan te kunnen maken.

De aanmeldprocedure

De aanmeldprocedure bestaat uit:

 • Toegangscode: Je typt een toegangscode in naar wens en bevestigt die even. Deze code gebruik je voortaan om toegang te krijgen tot je profiel.
 • Eenmalig registreren: Je moet je eenmalig registreren. In het menu kies je voor registreren en selecteer je de e-dentifier die je op dat ogenblik gebruikt. Vul naderhand je rekening- en pasnummer in. Kies een toegangscode en bevestig die.
 • Rekeningen selecteren: Er word van je gevraagd de rekeningen te selecteren die je wilt gebruiken. Selecteer de rekeningen en kies verder. De rekeningen zijn op dit moment toegevoegd. Je kunt deze ten alle tijd aanpassen via het instellingenmenu.
 •  Limiet instellen: Daarna word er ook nog van je gevraagd een daglimiet in te stellen. Een daglimiet is een bedrag die je per dag zonder e-dentifier kunt overboeken naar eerder gebruikte rekeningen. Je kunt je limiet altijd aanpassen door middel van het instellingenmenu. Je hebt hiervoor je e-dentifier nodig

Blokkeren of verwijderen

Wilt u de Mobiel Bankieren app blokkeren of verwijderen? Dan moet u de koppeling met de applicatie uitzetten. Dit kan binnen Internet Bankieren. Je hebt hiervoor je e.dentifier nodig.

ABN Amro Mobiel Bankieren is beschikbaar voor iPhone, iPad, Android en BlackBerry.

 

 

 

Appie voor iPhone, iPad en Android

Geef je cijfer!

Met Appie van de Albert Heijn is boodschappen doen nu nog makkelijker.  Appie,  een officiële app van Albert Heijn, maakt het namelijk mogelijk om vooraf een boodschappenlijstje te maken en de route uit te stippelen naar de dichtstbijzijnde Albert Heijn.  Efficiëntie op zijn top!

Boodschappen doen met Appie

Met de Appie App voor iPhone en iPad doe je eenvoudig boodschappen.  Je bekijkt de acties,  het assortiment en stelt aan de hand daarvan een boodschappenlijst op.  Vervolgens check je de dichtstbijzijnde Albert Heijn locatie – laat een loop- of fietsroute berekenen en zie zo,  je kunt boodschappen gaan doen.

Allerhande recepten bij de hand

Daarnaast heb je ook nog eens alle recepten van Albert Heijn, de Allerhande Recepten,  met een druk op de knop bij de hand.  Je doorzoekt de Allerhande recepten en maakt je maaltijd, terwijl je op de iPhone of iPad app checkt welke ingrediënten je nodig hebt.

Openingstijden en aanbiedingen Albert Heijn

Met de Appie app van Albert Heijn kun je ook nog eens aanbiedingen en openingstijden checken van de week waarin je zit.  Feestdagen,  en bijzondere dagen waarbij het openingsrooster afwijkt van het normaal geldende openingstijden, wordt direct aangegeven!

Appie voor Blackberry?

Momenteel is er nog geen app voor de Blackberry.  Ten minste, tot zover heb ik er geen gezien in de Blackberry App World.  Misschien dat Albert Heijn, na het succes van Appie op de iPhone en iPad, ook een applicatie uitbrengt voor de Blakcberry smartphones.

 

 

 

EK 2012 app voor iPhone en iPad

Geef je cijfer!

Wilt u het Nederlandse elftal op de voet volgen?  Met de EK 2012 App voor iPhone en iPad kunt u het Nederlandse elftal, maar ook het gehele EK,  op de voet volgen.  Wedstrijden, uitslagen en zowel voor- als nabeschouwingen zijn binnen handbereik op uw smartphone en tablet.

Overal op de hoogte

Je bent van alles op de hoogte. Niet alleen van de EK wedstrijden, maar ook van de voetbaluitslagen en topscoorders.  Hoe zit het met de standen in de verschillende groepen? Ook dat kun je bekijken!

EK 2012

Met de EK 2012 app kun je dus het NL elftal volgen tijdens hun avontuur in Polen.   Voetbaluitslagen,  groepsstanden,  topsscoorders en nog veel meer informatie over het EK kun je je met een paar drukken op de knop eigen maken .

Een app die ervoor zorgt dat je, zowel bij vrienden als collega’s,  wat betreft de EK helemaal op de hoogte bent!

 

 

Viber voor iPhone, iPad en Android

Geef je cijfer!

Bent u Skype ook zat?  Betalen om te praten met je vrienden. Dan is Viber zeker iets voor jou.  De nieuwe Viber app is namelijk helemaal gratis en werkt met iPhone, iPad en Android smartphones.

Gratis bellen met Viber

gratis bellen viberGratis bellen, VOIP-bellen,  wel te verstaan met de nieuwe Viber App voor iPhone, iPad en Android smartphones. Met deze app kun je heel makkelijk, zonder te registreren,  met je vrienden bellen.  Hoe cool is dat? Je kunt via WiFi, maar ook met 3G bellen naar andere vrienden die eenzelfde app, namelijk,  de Viber app geïnstalleerd hebben!

Je hoeft je ook niet te registreren, want je contactlijst is tevens ook de Viber-lijst.  Als je iemand wilt bellen, klik je eenvoudigweg op de contact in je adresboek en je kunt hem/haar gratis bellen met Viber.  Ook kun je gesprekken ontvangen via Viber – op de achtergrond!

Viber voor Android downloaden

Viber bestaat er nu ook voor de Android smartphones.  Je kunt de Viber voor Android app downloaden in de Android Market.   Lees meer over apps downloaden op de daarvoor aangemaakte pagina!

PS.  Viber werkt ook met de wat oudere modellen,  dus ook voor de iPhone 3G en iPhone 3GS.

 

 

 

Angry Birds Space voor iPhone, iPad en Android

Geef je cijfer!

De welbekende Angry Birds gaan nu ook de lucht in. Met Angry Birds Space speel je Angry Birds, maar dan in een volledig nieuwe setting. Namelijk: de ruimte!

Angry Birds: 1 miljard keer gedownload

Dat de Angry Birds een populaire iPhone game zijn, blijkt wel uit de cijfers. Angry Birds werd eerst voor de iPhone gelanceerd, waarna ook de iPad volgde. Nu ook op Android en in de Google Chrome Store.  Met meer dan 1 miljard downloads – en hun eigen kledinglijn, shirts,  truien,  lampen en noem het allemaal maar op.   Tevens zijn ze bezig met een nieuw film over… Angry Birds!

Wat is er nieuw in Angry Birds Space?

 • Nieuwe vogels
 • Nieuwe setting: de ruimte
 • 60 nieuwe levels
 • Regelmatige updates
 • Nog steeds gratis!

Angry Birds online spelen

Met Angry Birds HD voor de PC kun je nu ook Angry Birds op je PC spelen.  Rovio melkt de Angry Birds, zoals je merkt,  helemaal uit.  Het is veruit de meest populaire game op de iPhone en daarmee heeft Rovio miljoenen euro’s mee verdiend.  De vraag is nog maar: voor hoelang nog?

Download Angry Birds voor PC

Tegenwoordig kun je ook Angry Birds op de computer of laptop spelen. Met Angry Birds voor PC is dat een feit.  Het spelen van Angry Birds op je PC is echter niet zo leuk als op je iPhone, iPad of Android smartphone. We raden je het daarom sterk af om Angry Birds voor PC te downloaden.

Screenshot Angry birds Space

Angry Birds Space

 

 

 

 

 

Temple Run

Geef je cijfer!

Temple Run is de welbekende en enorm verslavende iPhone, iPad en Android game.  Hou jij van een stukje uitdaging? Met Temple Run ben je uren zoet.  Ik persoonlijk speel Temple Run vaak als ik niets te doen heb. Erg leuke manier om je tijd mee te verdoen!

Temple Run voor Android

Temple Run is eindelijk uit voor Android. Al je vrienden spelen het verslavende spelletje momenteel.  Doe ook mee en probeer hen high score te verslaan!

Je zult merken dat het een leuke, makkelijke, maar enorm verslavende spelletje is.  Een toffe manier om je tijd mee te verdoen!

Temple Run Cheats

Temple runEr zijn een aantal Temple Run cheats bekend waarmee je enorm veel punten kunt scoren en je vrienden kunt verbazen van je enorme high score. Deze Temple Run cheats zijn echter een spelbreker.  Met cheats spelen is geen leuke manier van winnen.

Als dus een high score te mooi is om waar te zijn, dan is dit het zeker.  Laat je dus niet misleiden door je vrienden!

Online Temple Run spelen

Je kunt ook online Temple Run spelen.  Google Play werkt bijvoorbeeld ook op Android en daarmee kun je Temple Run ook spelen. In de Google Chrome Store kun je Temple Run downloaden en in je browser op je computer of laptop spelen.    Toch blijft Temple Run, in mijn optiek, het leukst op je iPhone, iPad of  Android smartphone.

 • Er zijn over de hele wereld meer dan 50 miljoen spelers!
 • Zéér verslavend, een compleet andere running game!
 • Enorm leuke en populaire iPhone game app!

 

 

Wordfeud App voor iPhone, iPad en Android

Geef je cijfer!

Wilt u Wordfeud spelen op uw iPhone, iPad en Android?  Dat kan.  Wordfeud is een multiplayer woordpuzzel die je tegen en met je vrienden kunt spelen!

Wat is Wordfeud?

Wordfeud is een multiplayer woordpuzzel  voor de iPhone, iPad en Android. Met Wordfeud kun je alleen of tegen anderen spelen.

App Features Wordfeud

 • Je kunt tegen vrienden spelen of tegen onbekenden.
 • Je kunt tegelijk in 30 “games” zitten
 • Je ontvangt een push notificatie wanneer je tegenstander een zet heeft gedaan
 • Nederlandse, Engelse, Spaanse, Franse, Noorse, Zweedse en Deense woordenboeken
 • Chatten met je tegenstander!

Wordfeud app downloaden

Wordfeud app voro iPhoneWilt u de Wordfeud app downloaden?  Lees onze handleiding apps downloaden.  In 3 eenvoudige stappen kunt u ook Wordfeud spelen op uw iPhone, iPad of Android.

 
  
 
 
 

  
 

Vakantieveilingen voor iPhone, iPad en Android

Geef je cijfer!

Bent u op zoek naar een iPhone applicatie,  iPad applicatie of Android applicatie voor de welbekende Vakantieveilingen?

Bieden met de Vakantieveilingen App

Ja,  daarmee kun je bieden op weekendjes uit,  vakanties, maar ook op een dagje weg. Een avondje uit, misschien?  Of verschillende beauty behandelingen.  Het kan allemaal met de Vakantieveilingen App waar duizenden Nederlanders per dag op tientallen verschillende vakantie veilingen actief zijn!

Het bieden begint echter wel bij €1.  Het kan dus een dure grap worden. Let daar wel  op – alsjeblieft!

 

Instagram voor iPhone, iPad en Android

Geef je cijfer!

Instagram voor iPhone en iPadInstagram is een prachtige manier om “jouw wereldje” met anderen te delen.  Het is is snel, makkelijk en gratis!

Kies een van de verschillende, maar o zo mooie filters om je amateurfoto’s het effect en de kracht mee te geven van een professional.  Maak er een kunstwerk van, die je maar al te graag met familie en vrienden wilt delen!

Met Instagram deel je dagelijks foto’s met vrienden en familie, en hou je ze fotografisch op de hoogte van je dagelijkse bezigheden – op een creatieve manier.   Met een klik op de knop volg je ook je vrienden en familie die Instagram gebruiken, om elke dag – weer opnieuw – hun foto’s te bekijken!

Wat kan Instagram?

 • 100% gratis, inclusief “basale photoshop mogelijkheden”
 • Verbetert kwaliteit van je foto’s voor een professionele uitstraling
 • Je kunt likes en reacties uitdelen op foto’s van je vrienden, familie en kennissen
 • Werkt met Android, iOS en Blackberry
 • Werkt zowel met voor- als achtercamera
 • En nog veel meer!

VLC Media Player App voor iPhone, iPad, iOS en Android

Geef je cijfer!

Eind 2010 is de enorm populaire VLC Media Player App uit de App Store verwijderd. Echter bestaat er nog wel natuurlijk een versie voor iOS, gemaakt door de enige echte ontwikkelaards van VLC. De VLC Media Player is een App die alles kan bij elke video- en videoformaat afspeelt. De VLC Media Player voor iOS is gratis te downloaden. Voor de iPad en iPhone kan dat ook, mits je een gejailbreakte iPhone hebt.

De VLC Media Player App voor de Android is nog in ontwikkeling, het is nog onbekend wanneer die uitkomt.

 Download de VLC Media Player App voor de iOS!

 

VLC Media Player App voor de iPhone

De iPhone versie van VLC is feitelijk gezien een omzetting van de desktopversie van VLC, de open source mediaplayer. Je kunt er verschillende videoformaten mee afspelen, zonder dat je ze speciaal hoeft om te zetten voor de iPhone.

Versie 1.1.0 is op de iPhone 3GS, iPhone 4 en nieuwste generaties iPod Touch te gebruiken, bovendien natuurlijk ook voor de iPad. Door middel van de Applicatie kun je je films beheren, zonder dat je naar iTunes hoeft te gaan om vaak bekeken films te wissen.

vlc iphone(screenshot van VLC Media Player App voor de iPhone)

Ook is er in de nieuwste versie van deze App het aantal ondersteunende bestandsformaten uitgebreider. Via een simpele interface met miniaturen heb je de mogelijkheid om je video’s uit te kiezen. Het toevoegen van nieuwe video’s doe je door middel van de optie ‘Bestandsdeling’ in iTunes; de instructie waarin staat hoe je dit moet doen vind je terug in de App. VLC Media Player is helemaal gratis en de code zal vrij beschikbaar worden gesteld.

 Download de VLC Media Player App voor de iPhone!

VLC Media Player voor de iPad

Apple heeft de versie voor de iPad van de beroemde open source mediaplayer VLC goedgekeurd. Dat heeft de ontwikkelaar Applidium 20 september 2010 bekend gemaakt. De Applicatie is vanaf die dag ook gratis te verkrijgen in de App Store. Hierdoor heeft VLC een grote uitbreiding gemaakt, want nu is de App er voor iPhone, iPad, iOS en Android (ook Windows, Mac OS X en Linux).

Circa twee weken voordat de Applicatie werd goedgekeurd schreven we al over de nieuwe Applicatie, die feitelijk gezien een port is van de desktopversie van VLC. maar het wat toendertijd nog onduidelijk of Apple de App goed zou keuren. VLC voor de iPad speelt een groot aantal videoformaten direct af op de iPad, zonder dat die naar een voor de iPad geschikt voormaat omgezet moet worden. Uit de eerste screenshots bleek echter al dat de App niet geschikt is om de HD-content af te spelen waarvoor de iPad standaard geen hardware-ondersteuning heeft, zoals het populaire Matroska (MKV)-videoformaat. De iPad is gewoonweg niet krachtig genoeg om de softwarematige decodering van video vloeiend te laten verlopen.

Screenshot VLC voor iPad(screenshot van de VLC Media Player App voor de iPad)

Een pluspunt van deze App is de eenvoudige interface om video’s uit te kunnen kiezen. Video’s worden binnen de App weergegeven als tumbnailes, vergelijkbaar met iBooks, die instant openen. Het toevoegen van video’s kan gewoon door middel van de functie ‘Bestandsdeling’ van iTunes. Als je de App voor de eerste keer opent, wordt uitgelegd hoe dit precies in zijn werking gaat. De app is gratis en daarbovenop ook nog eens open source: de broncode van de App wordt momenteel naar videolan.org geüpload, waardoor een ieder met kennis van ontwikkelen voor iOS zijn bijdrage aan de App kan leveren.

 Download de VLC Media Player App voor de iPad!