APK bestanden op Android

Geef je cijfer!
Inhoud
  1. ASTRO

In tegenstelling tot de makkelijk te installeren apps op Google Play Store zijn er ook applicaties je als APK bestand moet downloaden vanaf de website van de ontwikkelaar. Hoe installeer je nu zo’n APK bestand op je Android toestel? Dat is niet moeilijk, zo meldt androidplanet, dus wij leggen het natuurlijk voor je uit.

ASTRO

Je kunt een .apk bestand vergelijken met een .dmg of .app bestand op de Mac of een .exe bestand op de pc. Na het downloaden moet je het bestand naar je geheugenkaart kopiëren. Het maakt niet waar je het neerzet, als je later maar wel weet waar het staat. Omdat op de meeste Android toestellen geen filemanager staat, kun je via Google Play Store ASTRO installeren. Dat is een filemanager waarmee je dezelfde dingen kunt doen als in Windows Verkenner. Je kunt mappen verplaatsen of aanmaken, kopiëren, etc. Met ASTRO kun je dus ook het net gedownloade .apk bestand aantikken, waardoor het automatisch geïnstalleerd wordt, op dezelfde manier als je de apps van Google Play Store installeert.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>